Registre, inscripció i pagament

MÉS RÀPID I FÀCIL !

1-Registre /Iniciar sessió

Per inscriure't als cursos primer cal que et registris. Si ja et vas registrar a l'edició anterior, només has d'entrar a través d'Iniciar sessió amb les teves dades d'accés per accedir al teu perfil.

Un cop registrat ja tindràs el teu usuari i podràs inscriure't als cursos (màxim 4) per edició i per docent, mentri hi hagi places disponibles.

2-Pagament

  1. Un cop seleccionat el curs que vols fer, si hi ha places disponibles, pots fer el pagament directament a través de la plataforma de Clorian-Tickets La Pedrera (amb targeta de crèdit o targeta de dèbit).
  2. En el cas que necessitis factura/justificant, ho podràs obtenir automàticament. Recorda de demanar les dades de facturació al teu centre educatiu actualitzades. En el cas que vulguis fer diferents cursos, hauràs de fer el pagament un a un.
  3. Un cop fet el pagament rebras un email de confirmació des de la nostra plataforma Clorian-Tickets Pedrera entradas@clorian.com.  T'aconsellem que incloguis aquest email a la teva llibreta d'adreces  perquè no ho rebis com a SPAM. Si no reps el correu de confirmació, revisa la carpeta de d'SPAM o brossa del teu correu electrònic.
  4. L’abonament del curs/cursos es considerarà en ferm. Només es retonarà l'import del curs en cas de baixa mèdica i caldrà presentar documentació acreditativa.
  5. Les despeses de l’acció formativa corren a càrrec de la Fundació Catalunya-La Pedrera. Tot i això els participants abonaran una quantitat corresponent a les despeses d’organització i gestió del programa. El preu es pot consultar dins de cada curs.
  6. En el cas dels cursos gratuïts, les despeses les assumeix el centre de recerca o institució on es fa la formació.
  7. Les despeses de desplaçament i dietes van a càrrec de l’alumne.

La inscripció a Professors i ciència suposa l'acceptació dels seus Requisits d’accés i els procediments de Registre, inscripció i pagament. Qualsevol aspecte que no hi sigui previst serà resolt per la Fundació Catalunya-La Pedrera. La resolució és inapel•lable.